skip to Main Content

Algemene Order Informatie

Om de gehele Algemene Voorwaarden te lezen, klik op de volgende links van de Terms & Conditions in het: Engels, Frans, Duits of Nederlands.

Handelsnaam: Carmen de Veer Stoffen- & Dessinontwerpen

Vestigingsadres: Martin Campslaan 423; 2286 TA Rijswijk; Nederland

Telefoon: + 31 6 275 86804

Mailadres: op aanvraag

KvK-nummer: 271590580000

BTW-nummer: op aanvraag

Bank: op aanvraag

Valuta

Alle prijzen zijn in euro’s.

Verzenden

De producten worden wereldwijd verzonden. Op de betaalpagina vind je de verzendkosten die gelden voor jouw land.

Bestellingen kunnen naar hetzelfde adres worden gestuurd als het factuuradres of naar elk ander adres. Het sturen naar een postbus gaat helaas niet. Selecteer het adres bij het afronden van je bestelling.

Alle orders worden verstuurd door Track & Trace. Je ontvangt jouw tracking-nummer via de mail, zodat je jouw bestelling kan volgen. Alle verzendingen worden verzorgd door PostNL.

Orders

Is een artikel niet meer op voorraad en wil je het graag hebben,  stuur dan een mail naar hier komt een contactformulier. Je ontvangt hierop een bericht of het artikel bijbesteld c.q. bijgedrukt kan worden.

Producten

Het aanbod van de producten in de webshop verandert voortdurend. Het is geen garantie dat een product ook in de toekomst in het aanbod zal blijven.

Levering

Geplaatste orders worden binnen 7 werkdagen verzonden (behalve als er iets anders staat bij de product informatie). Incomplete adresgegevens kunnen ervoor zorgen dat de levering vertraagd. Verzeker jezelf ervan dat je alle gegevens bij het plaatsen van de order goed invult.

Prijzen

Alle prijzen in de webshop zijn exclusief de verzendkosten en zijn inclusief de 21% B.T.W. Bewoners buiten de EU kunnen aankopen doen exclusief de B.T.W. Laat weten wat jouw Tax Identification nummer is. Je ontvangt dan een factuur met een persoonlijke kortingscode voor in de webshop.

De B.T.W. wordt automatisch van het factuurbedrag afgehaald. Realiseer je dat de ontvanger van de producten die buiten de Europese Unie zijn verstuurd, mogelijk ook invoerrechten of andere belastingen, vergoedingen en kosten opgelegd door de douane of andere autoriteiten in het land van de ontvanger heeft te betalen. Is het onduidelijk of dit voor jou geldt of heb je andere vragen hierover, neem contact op met jouw lokale belasting of douane autoriteit.

Betaling

Kies of je gaat betalen met je Credit Card of met het PayPal betaling systeem.
Wil je geen PayPal gebruiken? Stuur in dit geval een mail naar hier komt een contactformulier en plaats in deze mail jouw order. Je ontvangt een mail met de totale kosten en de bank informatie. Zodra het geld is bijgeschreven, wordt jouw order binnen de zeven werkdagen verstuurd.

PayPal

Het is bij jouw aankoop niet nodig om een PayPal account te hebben. Je kan ook betalen als een PayPal gast. Heb je al een PayPal account, dan kan je deze gebruiken. Er zijn geen kosten verbonden bij het openen van een PayPal account. Ook worden er geen kosten in rekening gebracht bij aankopen via PayPal.

Credit Card Payment

Creditcard transacties gaan via een beveiligd systeem. Jouw kaartgegevens zijn vertrouwelijk en versleuteld en kunnen alleen gelezen worden door jouw bank. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor creditcard betalingen. Het geld wordt pas van jouw rekening ingehouden nadat je het gehele aankoopproces hebt doorlopen.

Beveiliging & Privacy

Alle creditcard transacties worden verzonden via SSL en zijn versleuteld om zo de veiligheid van jouw online gegevens te beschermen. Klanteninformatie wordt vertrouwelijk behandeld en zal niet gedeeld worden met iemand buiten Carmen de Veer Stoffen- & Dessinontwerpen.

Retourneren of ruilen

Wanneer je, om wat voor reden dan ook, ontevreden bent met jouw aankoop, kan je deze binnen 7 werkdagen terugsturen. Alle retouren/ruilingen moeten nieuw en ongebruikt zijn. De onkosten voor verzending zijn voor de klant.

Stuur een mail naar hier komt een contactformulier om mij op de hoogte te brengen van de retour/ruiling.

Retour adres:

SLOW DOWN and ENJOY
Martin Campslaan 423
2286 TA Rijswijk
The Netherlands

Let op: voor aankopen gedaan tijdens de uitverkoop of aanbiedingen, geldt geen retourbeleid.

Back To Top