skip to Main Content

Betaling

Kies of je gaat betalen met je Credit Card of met het PayPal betaling systeem.
Wil je geen PayPal gebruiken? Stuur in dit geval een mail naar hier komt een contactformulier en plaats in deze mail jouw order. Je ontvangt een mail met de totale kosten en de bank informatie. Zodra het geld is bijgeschreven, wordt jouw order binnen de zeven werkdagen verstuurd.

PayPal

Het is bij jouw aankoop niet nodig om een PayPal account te hebben. Je kan ook betalen als een PayPal gast. Heb je al een PayPal account, dan kan je deze gebruiken. Er zijn geen kosten verbonden bij het openen van een PayPal account. Ook worden er geen kosten in rekening gebracht bij aankopen via PayPal.

Credit Card Payment

Creditcard transacties gaan via een beveiligd systeem. Jouw kaartgegevens zijn vertrouwelijk en versleuteld en kunnen alleen gelezen worden door jouw bank. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor creditcard betalingen. Het geld wordt pas van jouw rekening ingehouden nadat je het gehele aankoopproces hebt doorlopen.

Beveiliging & Privacy

Alle creditcard transacties worden verzonden via SSL en zijn versleuteld om zo de veiligheid van jouw online gegevens te beschermen. Klanteninformatie wordt vertrouwelijk behandeld en zal niet gedeeld worden met iemand buiten Carmen de Veer Stoffen- & Dessinontwerpen.

Back To Top